Over

En dan komt er dat moment dat je je realiseert dat je een gebrekkige oude vent geworden bent. Van middelbare leeftijd, maar toch gebrekkig en oud. Zo voelt het althans. Het betekent aanpassen van je leven. Anders eten, anders omgaan met de waan van de dag en acceptatie vinden. Hoe breng je alles weer in balans?

Daar blijk je dan gelukkig niet alleen in te staan. Er zijn meer mensen die daar last van hebben. En dus luister je naar elkaar, help je elkaar, wissel je verhalen, tips en trucs uit. En zo is het allemaal wat dragelijker, maar ook interessanter om mee om te gaan.

Zo is dit blog ontstaan: twee mannen van middelbare leeftijd die ondertussen wel wat wisten van hun ‘nieuwe’ levensstijl en dat wel willen delen met de wereld. Waarbij ze hopen op vergelijkbare verhalen van anderen en dat hun eigen verhalen nuttig zijn voor anderen.

Daarbij wordt uitgegaan van wat specialisten en de wetenschap ons zeggen. We proberen zo veel mogelijk uit te gaan van vastgestelde kennis en beproefde methoden.